Yarbay Ersoy’a 20 ay sonra beraat! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yarbay Ersoy’a 20 ay sonra beraat!


 

Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevliyken Temmuz 2016’da görevinden uzaklaştırılan FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında örgüt üyeliğinden tutuklu yargılanan Yarbay Bahadır Kazım Ersoy, 20 ay sonra beraat etti.

Hediye Eroğlu

Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimine ilişkin davada önemli bir gelişme yaşandı. Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın son duruşmasında Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevliyken Temmuz 2016’da görevinden uzaklaştırılan FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında örgüt üyeliğinden tutuklu yargılanan Yarbay Bahadır Kazım Ersoy, 20 ay sonra beraat etti.

İl Jandarma Komutanlığı Harekât Eğitim Şube Müdürü Yarbay Bahadır Kazım Ersoy'un 15 Temmuz gecesi Tarsus'a gelerek, Üsteğmen Ahmet Pek'in koordinesindeki İlçe Jandarma Komutanlığı'nı yönetip, Kaymakam Bekir Atmaca'yı arayıp, “İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personelimiz ve ben emrinizdeyim Sayın Kaymakamım” dediği önü sürülmüştü.

Görevden uzaklaştırılan Yarbay Ersoy, görevinden uzaklaştırıldığında; sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Değerli Türk halkı, ben de görevden uzaklaştırıldım. Ne olduğunu bilmiyorum. Ama benim ve ailemin haksız yere canlarını acıtan kimseye hakkımı helal etmiyorum. İnanınız hiç bir grubun içinde olmadım. Saygılarımla” ifadelerini kullanmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA