Bu emir doğru mu? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bu emir doğru mu?


 

Mersin’de 10 Mart’ta partisinin il kongresine katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan için valiliğin tüm meslek odaları ve birliklere ait araçları sürücüleri ile birlikte görevlendirildiğini iddia eden Milletvekili Atıcı, ayrıca kentte her noktaya asılan bilbordların masraflarını ve kim tarafından karşıland

CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Cumhurbaşkanı ve AKP genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Mersin’e gelişi ile ilgili TBMM’ne soru önergesi verdi. Erdoğan ile ilgili Mersin'in neredeyse tamamına masraflarının kim tarafından karşılandığı merak edilen bilbordlar asıldığına dikkat çeken Atıcı, ayrıca ziyaretin bir gün sonrasına kadar Mersin’de bulunan tüm meslek odaları ve birliklere ait araçların sürücüleriyle birlikte bu ziyaretle ilgili olarak valilik emrinde görevli olacağının Mersin Valiliği Özel Kalemi tarafından telefonla bildirildiği yönündeki iddiaları sordu.

TÜM ARAÇLAR VE SÜRÜCÜLER VALİLİKÇE AKP’YE TAHSİS Mİ EDİLDİ?

Milletvekili Atıcı, önergesinde şu konulara dikkat çekti; “AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP Mersin İl Kongresi’ne katılacağı kamuoyuna duyurulmuştur. AKP Genel Başkanı’nın bu ziyareti öncesi Mersin’in neredeyse tamamında bilbordlarda, bu ziyaretle ilgili afişler asılmış, afişlerde AKP amblemiyle birlikte Erdoğan’ın il kongresine geleceği ilan edilmiştir. Ayrıca yapılması planlanan bu ziyaretin bir gün sonrasına kadar Mersin’de bulunan tüm meslek odaları ve birliklere ait araçların sürücüleriyle birlikte bu ziyaretle ilgili olarak valilik emrinde görevli olacağının Mersin Valiliği Özel Kalemi tarafından telefonla bildirildiği iddia edilmektedir.

BİLBORD MASRAFLARI NE KADAR? MASRAFLARI KİM KARŞILIYOR?

Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin ziyaretini Cumhurbaşkanı sıfatıyla değil de AKP Genel Başkanı sıfatıyla yaptığı ve AKP’nin il kongresine katılacağı ilan edildiğine göre; AKP Genel Başkanı’nın Mersin ziyaretinin bir gün sonrasına kadar oda ve birliklerin araçlarının sürücüleriyle birlikte Mersin Valiliği emrinde olacağı iddiaları doğru mudur? Bu araçların görevlendirildiği iddiaları doğru ise, bu hangi mevzuata göre yapılmıştır? AKP Genel Başkanı’nın geçmişte başka illere düzenlediği gezilerde de benzer bir görevlendirmeler yapılmış mıdır? Mersin genelinde bulunan bilbordlarda yer alan ve AKP Mersin İl Kongresi ile ilgili duyuruların bulunduğu afişlerin reklam masrafları kim tarafından karşılanmaktadır ve miktarı ne kadardır?


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA