TARSUS BELEDİYESİ FETÖ’YE İHALE VERMİŞ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYESİ FETÖ’YE İHALE VERMİŞ!


 

TMSF’nin kayyım olarak atandığı FETÖ’cü şirketlere, milat sayılan 17-25 Aralık’tan sonra MHP’li belediyelerin de para aktardığı ortaya çıktı. İhalelerin toplam tutarı 25 milyon TL’yi aşarken söz konusu belediyeler arasında Tarsus’ta yer aldı!

Cumhuriyet gazetesinden Aykut Küçükkaya’nın haberine göre, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) kayyım olarak atandığı FETÖ’cü şirketlere MHP’li belediyelerin de ihalelerle para aktardığı ortaya çıktı. 

Cumhuriyet, TMSF’ye devredilen 14 şirkete, 21 AKP’li belediyeden milyonlarca liralık ihale verildiğini daha önce kamuoyuna duyurmuştu. FETÖ’yle ilişkisi sebebiyle mahkeme kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilen 14 şirketin AKP’li belediyelerle ilişkileri parmak ısırtıyordu. Son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği ittifak desteğiyle dikkat çeken MHP’nin belediye yöneticileri de tıpkı AKP’li yöneticiler gibi Gülen cemaati tarafından kandırılmış…

TARSUS’TAN 220 BİN TL 
İzmir, Bartın, Manisa, Adana, Osmaniye ve Mersin’in Tarsus ilçesindeki MHP’li belediyenin kayyım atanan FETÖ’cü şirketlere 17-25 Aralık’tan ve 15 Temmuz’un ardından verdikleri ihalelerin toplam tutarın 25 milyon TL’yi aştığı görüldü.  
İzmir’de hazırlanan FETÖ iddianamesi kapsamında tutuklu olan Orkide Yağları’nın kurucusu Ahmet Küçükbay, küçük bir bakkal iken 1980’de İzmir’de Fethullah Gülen’le tanıştığını ve zenginleştiğini itiraf etmiş, Hidayet Karaca ile toplantı yaptıktan sonra Samanyolu TV’nin kuruluşuna destek verdiğini söylemişti. Ahmet Küçükbay, 6 Haziran 2016 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi’ne göre, Küçükbay Yağ ve Det . San. AŞ.’yi temsilen, Baytom AŞ’nin yönetim kurulu üyesi idi. İzmir 1. Sulh Ceza Hâkimliği’nin 27 Ekim 2016 tarihli kararı ile Baytom A.Ş.’ye, TMSF el koydu. Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Baytom AŞ ile 16 Aralık 2014 tarihinde 219 bin TL’lik “Bitkisel Atık Yağ Toplama Makinesi ve Atık Pil Toplama Makinası Satın Alımı” sözleşmesi imzalamıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA