LİG BİTTİ GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG BİTTİ GİBİ


 

Süper Amatör Lig’de son 3 haftaya girildi. Lider İçelspor, hafta sonu kazanması durumunda ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyecek.

 Ligde ikinciliği garantileyen Meskispor ise Bölgesel Amatör’den gelecek olan takımı beklemeye başladı. Lige veda eden 2 Tarsus ekibi Reşadiyespor ve Kanalspor’dan sonra 3’üncü takım ise son hafta belli olacak. Erdemli deplasmanında sürpriz bir galibiyete imza atan Akdenizgücü ‘savaşta bende varım’ dedi.

TUR HAFTAYA
Lider İçelspor, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda lige tutunma mücadelesi veren Ormanspor’u konuk etti. İlk yarı güçlü rakibiyle başa baş oynayan Ormanspor 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayarak ilk yarının ortalarında skoru eşitledi 1-1. Golü kalesinde gören İçelspor, rakibi karşısında baskısını iyice arttırdı ve ilk yarının son bölümlerinde kazandığı penaltı ile 2-1 öne geçerek soyunma odasına bu skorla girdi. 
İkinci yarıya da istekli ve arzulu başlayan lider arka arkaya bulduğu goller ile maçı 5-1 kazandı. İkinci ile puan farkını koruyan İçelspor hafta sonu sahasında Anamur Muzspor’u yenmesi durumunda ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu ilan edecek.

İKİNCİLİĞİ GARANTİLEDİ
Lige şampiyonluk umudu ile başlayan ama sezon içinde inişli çıkışlı bir grafik çizen Meskispor şampiyonluğu kaçırmasına rağmen baraj maçı oynamayı garantiledi. Anamur deplasmanında Anamur Muz takımı ile karşılaşan Meskispor maçı 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Güçlü rakibiyle kora kor oynayan Anamur Muzspor yediği tek golle evinde 3 puanı rakibine verse de sergilediği futbol ile maçı izleyenlere keyif verdi. 2.Ligi garantileyen Meskispor Bölgesel Amatör Ligden gelecek rakibini şimdiden beklemeye başladı.

KEYFİ YOK
Yaptığı yatırımın karşılığını alamayan Toroslar Belediyespor önce şampiyonluğu sonra da lig ikinciliğini kaybetti. Ligde hedefsiz maçlara çıkan Toroslar ekibi Yenişehirspor’u net bir skorla 3-0 yenerek sadece hanesine 3 puan yazdırdı. Tatsız tuzsuz oynanan maçta hedefsiz iki takımın sergilediği futbol zevk vermedi. Baştan sona sıkıcı bir havada geçen karşılaşmada 3 gol ev sahibi ekipten geldi. Toroslar Belediyespor, Yenişehirspor’u 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

HAFTANIN SÜRPRİZİ
Lige tutunmak için var gücü ile mücadele eden Akdenizgücü zorlu Erdemli deplasmanından 3 puanla dönerek hesapları karıştırdı. Ormanspor ile çekişen Mersingücü kimsenin hesabında olmayan bir galibiyet alarak alt taraftaki hesapları allak bullak etti. Erdemli Belediyespor’u 2-1 yenen Akdenizgücü umutlarını son haftalara taşıyarak yarışta bende varım dedi.

VEDA MAÇLARI
Ligden ilk düşen takım Reşadiyespor gençlerle çıktığı maçta Yolspor’a 3-0 kaybetti. Gelecek sezonu şimdiden düşünen Reşadiye maçalara gençlerle çıkıyor. Ligin hedefsiz takımlarından biri olan Yolspor rahat bir şekilde oynadığı maçtan 3 gol atarak haftayı 3 puanla kapattı.
Düşme korkusunu az da olsa hisseden K.Milliyespor, Akdeniz Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçı 1-0 kaybederek korkularına son veremedi. Her iki takımında kontrollü oynadığı maçta attığı tek golle 3 puanı alan Akdeniz Belediyespor rakibi K.Milliye’nin de rahat nefes almasına izin vermemiş oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA