MERSİNLİ ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE BİR KAMYON SU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE BİR KAMYON SU


 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Mersin’in Erdemli ilçesinde bir ortaokuldaki öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından Mehmetçiğe bir kamyon dolusu su gönderildi.

Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Herakatı'na katılan asker ve polislere destekler sürüyor.

Erdemli'de bulunan bir ortaokulda bugün gerçekleştirilen etkinlikte gönüllü öğretmenler, öğrenciler ve veliler Afrin’de sınırda bekleyen asker ve polislere bir kamyon dolusu su gönderdi. Ayrıca öğrencilerin kendi duygularını dile getirdikleri mektup ve şiirleri de Türk bayrağı figürlü bir kutunun içine konulup Mehmetçiğe gönderildi.
Öğrencilerden Zehra Günaydın, “Bugün Mehmetçik ağabeylerimize okulumuzla beraber su gönderiyoruz. Onları çok seviyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.
Yasin Ceylan adlı öğrenci de, “Mehmetçiklerimize bir kamyon su gönderiyoruz. Allah'ım onlara yardım eylesin” diyerek konuşmasını asker selamı ile bitirdi.
Öğrenci velilerinden Yusuf Günaydın ise “Afrin’de bizim için savaşan polis ve Mehmetçiklerimize önce kucak dolusu sevgiler sonra da bir kamyon dolusu su gönderiyoruz, kana kana içsinler. İnşallah tez zamanda kazasız belasız dönerler. Allah yavrularımızı ailelerine bağışlasın” dedi
Öğrenciler Mehmetçik için kaleme aldığı duygu yüklü şiirleri de okudu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA