SON VİRAJA GİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SON VİRAJA GİRİLDİ


 

Süper Amatör Liginde hafta içi mesaisi oldu.

ALİ ŞANLI

Daha önce oynanması gereken ancak ertelenen maçlar hafta içi oynandı. Lig ikincisi Meskispor kazanarak yoluna devam etti. Alt tarafı yakından ilgilendiren maçta Ormanspor farklı kazanarak avantaj elde etti, Anamur Muzspor Erdemli Beldeiyespor maçında ise tek gol çıktı.

GÜLEN TARAF MESKİ
Süper Amatörde erteleme maçında Meskispor Gülnar Belediyespor’u 3-1 yendi. Tevfik Sırrı Gür stadında oynanan maçta her iki takımda şartları fazla zorlamadan düşük tempoda oynadı. Her iki takımında yakaladığı gol pozisyonlarında daha becerikli olan Meskispor attığı 3 gol ile 2’cilik koltuğunu sağlama aldı. Ligin bitimine 4 hafta kala yakın takipçisi Toroslar Belediyespor’a 11 puan fark atarak artık baraj maçını düşünmeye başladı. Ligde hedefsiz olan Gülnar Belediyespor ise amaçsız çıktığı maçlarda adeta Ligin bitmesini bekleyen takım görüntüsü çizdi. 

ORMAN AVANTAJ YAKALADI
Alt tarafı yakından ilgilendiren maçta Ormanspor Tarsus’ta oynanan maçta Reşadiyespor’u 7-1 yenerek son 4 haftaya avantajlı girdi. Ligden büyük ölçüde düşen Reşadiyespor haftalardır maçlara genç oyuncularla çıkıyor. Yine genç oyuncularla çıktığı karşılaşmada Ligde kalma umutları bir hayli fazla olan Ormanspor’a farklı mağlup oldu 1-7. Ormanspor ise aldığı bu galibiyet ile Akdenizgücü ile aradaki puan farkını 4’de çıkardı. Önemli bir galibiyet alan Ormanspor hafta sonu Lig lideri İçelspor ile karşılaşacak.

AMAÇSIZ MAÇ
Lige hiçbir katkısı olmayan, alt tarafı ve üst tarafı ilgilendirmeyen maçta Anamur Muzspor sahasında Erdemli Belediyespor’u 1-0 yendi. Düşük tempoda oynanan, zevksiz geçen karşılaşma Anamur’da oynandı. Bu sezon umduğunu bulamayan iki ekip şimdiden yeni sezon hazırlıklarına başladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA