“DRAMANIN YILDIZLARI” PARLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“DRAMANIN YILDIZLARI” PARLIYOR


 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Gençler Arası Tiyatro yarışmasında ’’Kıbrıs Zulmü’’ oyunu ile ’’Dramanın Yıldızları’’ ekibi Mersin birincisi oldu.

GİZEM EKİCİ
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Gençler Arası Tiyatro yarışması Mersin İl Birinciliği Yenişehir Proje İmam-hatip Lisesinde gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin hayallerini sahneye taşıyabileceği yeni bir projeye imza atıyor. Bakanlığa bağlı gençlik merkezleri arasında 14-29 yaş arasındaki tüm gençlerin katıldığı tiyatro yarışmasında performanslarıyla Mersinli gençler göz doldurdu.
Mersin’de Toplam 6 Ekip in katıldığı yarışmada 90 genç #HayalleriniSahneye taşıdı. 
Salı günü gerçekleşen tiyatro yarışmasında ''Kıbrıs Zulmü'' oyunu ile ''Dramanın Yıldızları'' ekibi Mersin birincisi oldu.
 Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş; “Başarılarından dolayı birinci olan ekibimizi tebrik ediyorum. Birinci olan ekibimiz 05 Nisan 2018 tarihinde Adana da düzenlenecek olan Akdeniz Bölge Birinciliğine katılacak. Adana bölge finallerinde katılacak olan Mersinli gençlerin başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA