SİNEMACILAR KISANIN EN İYİSİ OLMAK İÇİN YARIŞACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİNEMACILAR KISANIN EN İYİSİ OLMAK İÇİN YARIŞACAK


 

Türk sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz anısına düzenlenen 7. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali Yarışması’nın başvuruları başladı.

Haber Merkezi

Forum Mersin tarafından 12 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali Kısa Film Yarışması’na başvurular 6 Nisan 2018’e dek devam edecek. Yarışma bu yıl tema sınırlaması olmaksızın “Kurmaca”, “Belgesel” ve “Canlandırma/Animasyon” türünde eserlere açık olacak. 
Amatör ve profesyonel olarak sinema ile ilgilenen herkese açık olan yarışmaya katılmak isteyenlerin 6 Nisan 2018 Cuma günü saat 18.00’e kadar www.atifyilmazkisafilm.com adresinden başvurularını tamamlamaları gerekiyor. 

ÖDÜL TÖRENİ 12 MAYIS’TA 
12 Mayıs 2018 akşamı Forum Mersin AVM Atıf Yılmaz Meydanı’nda düzenlenecek olan gala gecesinde Kurmaca, Belgesel ve Canlandırma/Animasyon Kategorilerinde birinci olan eser sahipleri 7.000’er TL’lik ödülün sahibi olacak. 
Ayrıca finale kalan filmler arasında yapılacak elemede; Forum Mersin Kurmaca Jüri Özel Ödülü, Belgesel Jüri Özel Ödülü ve Animasyon Jüri Özel Ödülü kategorilerinde üç yönetmene de 3.000’er TL’lik ödül verilecek. 
Forum Mersin, Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, Daraba Film Medya Event işbirliğiyle ve Digiturk Medya Sponsorluğu’yla düzenlenen 7. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali hakkında ayrıntılı bilgi, şartname ve başvuru formu için:  www.atifyilmazkisafilm.com 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA