HİÇBİR YERDE YOKUZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HİÇBİR YERDE YOKUZ!


 

Mersin İdman Yurdu’nda oynayan genç futbolcular, TFF 2. Lig kulüplerinin 23 yaş altı karma karşılaşmasında yer bulamadı!

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşan karma oyuncular görücüye çıktı. 
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun talebi üzerine Riva’daki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyonda, TFF 2. Lig ekiplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşan karma takımlar karşılaştı. Kırmızı ve Beyaz şeklinde iki takıma ayrılarak kadrolarında 16'şar oyuncu bulunduran takımların performansı beğeni topladı.

MERSİN’İN ADI YOK!
Mersin spor kamuoyunun merakla beklediği kadroda ise Mersin İdman Yurdu’ndan hiçbir oyuncu bulunmadı. Transfer yasağından dolayı 3 yıldır neredeyse genç oyuncularla sahaya çıkan Mersin İdman Yurdu’nda TFF’nin 2.Lig karmasına hiçbir genç oyuncu çağrılmadı. Futbolcuların ve Mersin spor kamuoyunun dört gözle beklediği organizasyon ile ilgili TFF’nin açıklaması hayal kırıklığı yarattı. TFF’den yapılan bu açıklama Mersin İdman Yurdu kadrosunun yetersiz olduğu ve bu yüzden küme düştüğü TFF’nin de bu nedenden dolayı Kırmızı Lacivertli takımdan oyuncu çağrılmadığı öne sürüldü. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA