MHP MERSİN’DEN ANKARA ÇIKARMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP MERSİN’DEN ANKARA ÇIKARMASI


 

MHP Mersin teşkilatı, 18 Mart’ta gerçekleşecek kongre öncesi Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sadakatini yinelerken, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte kalabalık bir heyetle kongrenin yapılacağı Ankara’ya gitmek için hazırlıklara başladı.

Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleşecek 12’nci Olağan Kongresi öncesi, ilçe teşkilat başkanları ile istişare toplantısı yapan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin teşkilatı olarak yoğun bir kalabalık ile Ankara’da olacaklarını söyledi.

“BÜYÜKŞEHİR VE 13 İLÇEDE 3 HİLAL DALGALANACAK”
Başkan Gölgeli, toplantıda 13 ilçe ve Büyükşehir’de üç hilalli bayrağı iktidara taşımak ve Mersinlilere milliyetçi belediyecilik ile hizmet vermek arzusu ve gayretinde olduklarını vurguladı. İl Başkan Gölgeli, “Bu hedefe ulaşmak için yorulmayı unutacağız ve Mersinli hemşehrilerimiz, hak ettiği gibi adil, yetim hakkı yemeyen, çevresine duyarlı, geleceğe yatırım yapan, insan odaklı hizmetlerle daha çok tanışacak” diye konuştu.
Yaklaşan seçimler öncesinde binlerce yeni üye ile milliyetçi hareketin Mersin’de güç topladığının altını çizen Gölgeli, tüm ayrıştırma, bölme ve parçalama senaryolarının, ülkücü hareketin birlik ve beraberliği karşısında diz çöktüğünü hatırlatarak, 18 Mart’ta gerçekleşecek büyük kurultayın da şölen havasında geçeceği vurgusunda bulundu.

“TÜRK MİLLİYETÇİLERİ TARİH YAZACAK”
12’nci Olağan Büyük Kurultay öncesi hazırlık aşamalarının ve görev dağılımının da yapıldığı istişare toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve Ülkücü Hareketin Bilge Lideri Devlet Bahçeli’nin “Türk milliyetçileri yeni bir zafer umuduyla tarih yazacaklardır” sözlerini anımsatan Gölgeli, Genel Başkan Bahçeli’nin bu işaretine uygun olarak geniş kapsamlı bir katılımla kurultaya gidileceğinin altını çizdi.
Gölgeli, “Milliyetçi-Ülkücü hareket oyunları bozarak bugünlere gelmiştir. 18 Mart’ta yapılacak olan büyük kurultayımız Çanakkale ruhuyla gerçekleşecek ve hizipçilere, partimizin prestij kaybı için uğraşanlara, şer niyetlere, kökü dışarda karanlık odaklara tokat olacaktır. Kırgınlıklar son bulacak, büyük bir kenetlenme gerçekleşecektir. Bu anlamda tüm ilçe teşkilatlarımız hazırlıklarını sorumluluk duygusu içerisinde tamamlayacaklardır. Çalışma arkadaşlarımız ve partili gönüldaşlarımızın heyecanı gösteriyor ki; Mersin çok büyük bir katılımla kurultaya akacak, tarihin haklı çıkardığı, öngörülerinin tüm kesimlerce takdir edildiği, ülkemizin bekası ve huzurunu her şeyden önce düşünen bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli ile yeni ufuklara doğru yürüyecektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA