EN TEMİZ SINIFIN ÖĞRENCİLERİNE EMNİYETTEN KAHVALTI ÖDÜLÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EN TEMİZ SINIFIN ÖĞRENCİLERİNE EMNİYETTEN KAHVALTI ÖDÜLÜ


 

Mersin’in Erdemli ilçesindeki Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu 5-B sınıfı, 2 ay üst üste en temiz sınıf seçilerek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kahvaltı ile ödüllendirildi.

Erdemli Polis Lokalinde düzenlenen kahvaltıya İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü, Okul Müdürü Mustafa Gülege ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Gülege kahvaltı öncesinde yaptığı konuşmada, "Okulumuz bünyesinde 'En temiz sınıf' projesi kapsamında her ay en temiz sınıfımızı seçiyoruz. Üst üste 2 ay en temiz sınıf seçilen öğrencileri kahvaltı ile ödüllendiriyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin sorumluluk ve temizlik alışkanlıklarını kazanmaları ve bunu uygulamalarıdır. Bu günde en temiz sınıfımıza İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Şahingözlü tarafından kahvaltı veriliyor. Kendilerine çok teşekkür ederiz" dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü ise, "Öğrencilerimiz bizim için çok önemli. Geleceğimizin yöneticileri, idarecileri olacak olan gençlerimizi, çocuklarımızı başarılarından dolayı kahvaltı vererek ödüllendirdik. En temiz sınıf seçilen sınıfın bütün öğrencilerini tebrik ediyorum" diye konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA