YANAN ORMAN ALANINA 500 FİDAN DİKİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YANAN ORMAN ALANINA 500 FİDAN DİKİLDİ


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında daha önce yangında zarar gören bölgeye 500 fidan dikildi.

Erdemli Yurt Müdürlüğü ile Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencileriyle birlikte ilçeye bağlı Gücüş Mahallesi Sarılar mevkisinde fıstıkçamı, kızılçam, biberiye, harnup, geyik elması ve selviden oluşan 500 fidanı toprakla buluşturdu. Erdemli Orman İşletme Müdürü İsmail Çelik, bölgenin ağaçlandırılmasına yönelik çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, "Yurtlarda kalan öğrencilerimiz ve personel için daha önce çıkan yangında zarar gören Gücüş Mahallesi Sarılar mevkisinde bir fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik. Her öğrencimiz için neredeyse ikişer fidan diki gerçekleştirdik. Biz bu fidanlarımızı gençlerimiz ve çocuklarımız için, kısacası geleceğimiz için dikiyoruz" dedi.

Fidan dikim etkinliğine katılan öğrencilere program sonunda katılım belgesi takdim edildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA