YENİŞEHİR UNUTTU, MESKİ BULAMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR UNUTTU, MESKİ BULAMADI


 

Yenişehir’de kanalizasyon hattının tıkanması nedeniyle lağım atıkları günlerce 1806 numaralı sokağa aktı. Günler sonra arızaya müdahale eden MESKİ ekipleri, kanalizasyon bacasının üzerine yol yapılması nedeniyle uzun bir süre kanalizasyon girişi aradı.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’in merkez Yenişehir ilçesinde, kanalizasyon hattının tıkanması nedeniyle lağım atıkları günlerce 1806 numaralı sokağa aktı. Günler sonra arızaya müdahale eden MESKİ ekipleri, Yenişehir Belediyesi ekiplerini suçladı. 
Yenişehir ilçesi Bahçelievler Mahallesi 1806 Sokak’ta yer alan kanalizasyon şebekesinin tıkınmasının ardından lağım suyu günler boyunca sokağa aktı. MESKİ ekipleri kendilerine yapılan ihbarlara rağmen günler sonra söz konusu tıkanıklığın giderilmesi için çalışma başlattı. Günlerce kanalizasyon şebekesinden sızan atık su ve kokuyla yaşayan mahalleli duruma isyan etti. Ayrıca lağım sularının sokağa akması nedeniyle sokak mikrop yuvasına dönerken; sokak sakinleri çocuklarını sokağa bırakamadı. 
Günler sonra söz konusu kanalizasyon arızasına müdahale eden MESKİ ekipleri ise Yenişehir Belediyesi ekiplerini suçladı. Söz konusu sokaktaki kanalizasyon bacasının yol yapımı sırasında parke taşlarının altında bırakıldığını belirten ekipler, uzun bir süre tıkanıklığın yaşandığı bölgeyi aradı. Ekipler daha sonra tespit ettikleri kanalizasyon girişini kepçe yardımı ile açarak hattaki tıkanıklığı giderdi. Çalışmanın sonunda kanalizasyon bacasını yola eşit bir seviyeye çıkaran ekipler, sokaktan ayrıldı. Mahalleliler sokağın ilaçlanmaması nedeniyle ekiplere tepki gösterirken; sosyal medya hesapları üzerinden hem MESKİ’ye hem de Yenişehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA