BU DEFA KAÇAMADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU DEFA KAÇAMADI!


 

Mersin’de, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Vali Ali İhsan Su’nun adını kullanarak, vatandaşları işe yerleştirme vaadiyle dolandıran bir kişi, suç üstü yakalandı. Şahsın cezaevi firarisi olduğu ve 4 dolandırıcılık dosyasından daha arandığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'de B.K. isimli bir kişi Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun adını kullanarak işe yerleştirme vaadiyle B.A. isimli vatandaştan 2 bin lira para talep etti. Bunun üzerine B.A. durumdan şüphelenerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek şikayetçi oldu. Poliste şahsı suç üstü yakalamak için bir kafede buluşma ayarlayarak, şahsın şüpheliye para verdiği anda operasyon düzenledi. Suç üstü yakalanan şüpheli, yapılan sorgulamasında E.Ö. isimli vatandaştan 5 bin, A.Y. ile D.Y. isimli vatandaşlardan da 15 bin lira aldığını itiraf etti. Suçlunun ayrıca Niğde Açık Cezaevinden kaçtığı ve 4 dolandırıcılık dosyasından da arandığı belirlendi. Şahsın üzerinde ayrıca İ.A. adına düzenlenmiş bir sahte kimlikte çıktı. 

Şahıs emniyetteki ifadesi tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA