SONA YAKLAŞILDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SONA YAKLAŞILDI!


 

Mersin Süper Amatör Liginde son 4 haftaya girildi. Lider İçelspor’un kayıpsız yoluna devam ettiği haftada Lig ikincisi Meskispor’un Ormanspor’u 2-0 yenerek 2.koltuğunu sağlama aldı. Alt taraftaki Ligde kalma mücadelesi veren takımların hiç birinin kazanamaması sıralama aynı şekilde devam etti.

ALİ ŞANLI

LİDER KAYIPSIZ İLERLİYOR
Şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen İçelspor, ligde hiçbir iddiası bulunmayan Gülnar Belediyespor’u 3-1 yenerek yoluna kayıpsız devam etti. Baştan sona üstün oynayan sayısız gol pozisyonu üreten lider attığı 3 gol ile maçı kazandı. 64 puana ulaşan lider, haftaya ligde kalma mücadelesi veren Ormanspor’a konuk olacak.

MESKİ BARAJ MAÇINI DÜŞÜNÜYOR
Lig ikincisi Meskispor, Ormanspor’u 2-0 yenerek artık baraj maçını düşünmeye başladı.Lige tutunma mücadelesi veren Ormanspor’u karşılıklı pozisyonların girildiği maç sonunda 2 güzel gol sonunda koltuğunu sağlama alırken Ormanspor’u ateşe attı. Tehlikeli bölgeden bir basamak üstte olan Ormanspor  en az 1 puan için çıktığı karşılaşmada kaybedince tehlike çanları çalmaya devam etti.

PUANLAR PAYLAŞILDI
Önce şampiyonluk yarışından kopan ardından ikincilik şansını da yitiren Toroslar Belediyespor 1-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayarak 1-1’lik skorla sahadan ayrıldı. Koray Aydın stadında Erdemli Belediyespor’u konuk eden Yeşil Beyazlı ekip tutuk bir oyun sergiledi. Hedefsiz iki takımın maçı tatsız tuzsuz geçti, az sayıda futbol severin takip ettiği karşılaşma karşılıklı atılan 1’er golle maç 1-1 bitti.

GOL YAĞMURU
Toplamda 6 golün atıldığı karşılaşmada Yenişehirspor Anamur temsilcisi Anamur Muzspor takınma 4-2 mağlup oldu. Ligde hiçbir iddiası olmayan iki takımın maçında karşılıklı ataklarla, bol pozisyonların yaşandığı bir maç oldu. Anamur temsilcisi 4 gol atarak 3 puanı rahat aldı. Adı sürekli Mersin İdman Yurdu ile anılan isim değişikliğine gidileceği söylenen Yenişehirspor 4 gol ile maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

KANAL TIKALI
14 puan ile tehlikeli bölgede yer alan Kanalspor ligde rahat konumda olan rakibi Akdeniz Belediyespor’a 3-2 kaybedince tehlike çanları çalmaya devam etti. Maçı almak içinde önde oynayan,sürekli pozisyon üreten,tüm gücü ile saldıran Tarsus ekibi Kanalspor 2 gol atmasına rağmen kalesinde 3 gol görünce sahadan boynu bükük ayrıldı. Haftaya Gülnar’da Gülnar Belediyespor ile karşılaşacak olan Kanalspor olmak ya da olmamak maçına çıkacak. 

ARTIK O MİSAFİR
Reşadiyespor  Lige ilk veda eden ekip oldu. Kötü bir sezon geçiren Reşadiyespor çıktığı 21 maçta tek galibiyet alarak Süper Lige veda etti. Hafta sonu  Mersin’de K.Milliyespor ile karşı karşıya gelen 3-0 gibi net skorla maçı kaybetti. Aldığı bu mağlubiyet ile umutlarını tüketen Reşadiyespor Lige veda etmek üzere. 3-0 gibi net skorla rakibini geçen K.Milliyespor  rahat bir nefes aldı. Tehlikeli bölgeye yakın olan takımlardan biri olan K.Milliyespor aldığı bu galibiyet ile umudunu diğer haftalara taşıdı.

YOL’DA KALDI
Ligin en rahat takımlarından Yolspor ligde can çekişen, ligde kalmak için mutlak 3 puana ihtiyacı olan Akdenizgücü’nü eli boş gönderdi 3-0.Ligde son 4 haftaya girildiği ,her puanın altın değerinde olduğu haftalarda Akdenizgücü’nün direniş gösteremeden Yolspor’a 3-0 kaybetmesi  umutları kırdı. Haftaya  Erdemli deplasmanına gidecek olan Akdenizgücü bu maçı da kaybetmesi durumunda işini bir hayli zora sokmuş olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA