KAZANLI SAHASINA KAVUŞUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAZANLI SAHASINA KAVUŞUYOR


 

Geçmişte amatör maçların oynandığı, büyük takımların antrenman sahası olarak kullandığı ve uzun yıllar bakımsızlıktan dolayı kaderine terkedilen Kazanlı Futbol Sahası, Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde yeni haliyle Kazanlı’yı özlenen günlerine kavuşturacak.

 Mersin’in merkez ilçelerinden Akdeniz’e bağlı Kazanlı Mahallesi’nde kaderin terk edilen ve uyuşturucu bağımlıların mekanı haline gelen saha, Mahalle Muhtarı Süleyman Serin’in girişimi ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı aracılığıyla yeniden hayata dönüyor. Büyükşehir Belediye ekiplerinin bakım-onarım çalışmalarına başladığı futbol sahası, zemin düzeltme işleminin ardından yapılacak çimlendirme çalışmaları ile eski günlerine yeniden kavuşacak. Sahadaki bakım-onarım çalışmalarının ardından, Kazanlı’nın genç yetenekleri spor ile zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmaya devam ederken, Mersin 2’nci amatör kümede mücadele eden Kazanlı İdmanyurdu, bundan böyle maçlarını kendi sahasında oynayabilecek.

Kazanlı İdmanyurdu hocası Selim Aslan, “Sahamız önceden lanet bir durumdaydı. Buraya gelen hiçbir siyasi parti, buradan çıkan hiçbir meclis üyesi, hiçbir siyasi isim bu saha için bir faaliyet göstermedi. Kavgayla, dövüşle bu sahayı topluma kazandırabilmek için muhtarımız aracılığıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a seslendik. Sağ olsun o da bu talebimizi karşılıksız bırakmadı. Futbol sahamızın ardından alandaki boş kalan yere bir de basketbol sahası yaparlarsa Kazanlı’da önemli bir atılım yaşanacaktır” dedi.
Sahalarının kullanılamaz halde olmasından dolayı her hafta başka sahalarda maç yapmak zorunda kaldıklarını anlatan Kazanlı İdmanyurdu Kaptanı Mahmut Şirin de “Sahamızı kullanamadığımız için her hafta deplasmanda oynuyorduk ve sahamız olmasına rağmen her hafta dışarıda oynama mecburiyetinden dolayı utanıyorduk. Bu saatten sonra kendi evimizde oynayacak olmak hepimizi gururlandırıyor” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA