“Bu yolun bitmesi zor” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bu yolun bitmesi zor”


 

Mersin ile Adana arasında yapımına sancılı bir şekilde başlanan 8 şeritli otoyol projesi üzerinden hükümete yüklenen MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Projede sadece Mersin’den Huzurkent’e kadar olan kısmın ihalesi yapılmış, kalan 50 km’de bir şey yok. Bu gidişle de bu yolun bitmesi zor“dedi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek; Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği Tarsus Oto galericiler Derneği kahvaltı programına katıldı. Kahvaltının ardından konuşma yapan Şimşek; oto galerilerinin artık şehrin içinde kaldığına dikkat çekti. Ayrıca TBMM’deki tüm girişimlerine rağmen Tarsus’ta araç muayene istasyonunu eksikliğinin giderilmediğine dikkat çeken Şimşek, ulaşım projeleri üzerinden AKP Hükümeti’ne yüklendi. Şimşek “Tarsus’un da birtakım ihtiyaçları var. Araç muayene istasyonumuzun Tarsus’ta olmaması, Huzurkentteki araç muayene istasyonunun da yetersiz olması gibi. TBMM ‘de bunu defalarca gündeme getirmemize rağmen bu konu hala çözülmedi.  Yine TBMM’de defalarca gündeme getirdiğimiz ancak çözüm bulunmayan diğer bir konu ise Tarsus Mersin otobanı. Adana-Ceyhan arası kısa bir mesafe olmasına rağmen otoban ücretsiz. Biz Tarsus-Mersin arası otoban trafiğinin de ücretsiz olmasını istiyoruz” dedi.

“BU GİDİŞLE DE BU YOLUN BİTMESİ ZOR”

Şehir içi trafik rahatlaması için yapımına devam edilen Mersin – Adana 8 şeritli otoyol projesine ilişkin hükümeti eleştiren Şimşek “Trafik sorunların tamamı Adana Mersin Yolunun 8 şerit olarak yapılacağı seçim döneminde gösterildi. Güzel de bir projeydi. Biz de bu projeye destek verdik ama şu ana kadar Bat- Çık tan ve Huzurkent’in oradan aylardır bitmeyen bir tane yarım köprü inşaatından başka bir çalışmayı da görememekteyiz. Bunda da yine hükümete uyarımızı yapıyoruz ama şu ana kadar yapılan ihale sadece 7,5 km. Yani Mersin’den Huzurkent’e kadar olan kısmın sadece ihalesi yapılmış, diğer kalan 50 km’de maalesef taş üstüne taş konmamış. Bu gidişle de bu yolun bitmesi zor. “dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA