6’nda kaldık! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

6’nda kaldık!


 

Tarihinin en kötü dönemini yaşayan ve geçen hafta bir alt lige düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu evinde Bucaspor’a yine mağlup oldu. Rakip oyuncu İlyas Çakmak’ın 4 gol atarak yıldızlaştığı maçta Kırmızı-Lacivertliler yarım düzine gol yiyerek sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.

ALİ ŞANLI

Sezon başından beri oynadığı maçlardan sadece 1 galibiyet alan ve Türkiye ligleri tarihinde en düşük puanla küme düşme rekoruna sahip olan Mersin İdman Yurdu, kendi mabedinde oynadığı maçtan yine hüsranla ayrıldı. 1-6. Mersin Stadyumu’nda oynanan ve Tolga Sancak’ın yönettiği maç adeta fırtına gibi başladı. Henüz maçın ilk dakikasında İbrahim Şirin’in golüne Kırmızı-Lacivertlilerin cevabı gecikmedi ve Can Yorulmuş’un 4.dakikada attığı golle durum eşitlendi. İzmir ekibi ise maçtaki temposunu daha da arttırarak 8. Dakikada Emre Özkan ile bir kez daha öne geçti. Yediği golden sonra dağılan ve baskısını iyice hissettiren Bucaspor 20. Dakikada İlyas Çakmak ile farkı ikiye çıkardı. 1-3

İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca iki takımda soyunma odasına bu sonuçla girdi.

Rakip oyuncu İlyas Çakmak’a çözüm bulamayan Mersin İdman Yurdu, 55. ve 63. dakikalarda İlyas’ın attığı gollerle fark 4’e çıktı.

Rakibi karşısında adeta fena bocalayan kırmızı lacivertliler rakibini durdurmayı başaramadı ve 77. dakikada maçın yıldızı İlyas Çakmak’ın penaltıdan attığı golle fark 5 oldu.

Maçın kalan başka dakikalarında gol sesi çıkmayınca 90 dakika bu skorla sonuçlandı.

Mersin İdman Yurdu gelecek maçta 4 Mart Pazar günü Sivas Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA