ÖZEL HAREKÂT POLİSLERİ TÖRENLE AFRİN’E UĞURLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZEL HAREKÂT POLİSLERİ TÖRENLE AFRİN’E UĞURLANDI


 

Mersin’de eğitim gören Özel Harekât Polisleri, düzenlenen törenle Afrin’e uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sınır ötesinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtında görev alacak Özel Hareket Polisleri Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla düzenlenen törenle uğurlandı.

Özel Harekât Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama törenine; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz’ün yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Özel Harekât Polisleri katıldı.
Afrin’e gidecek personelle tek tek ilgilenen Vali Su, uğurlama töreni öncesi Özel Harekât Polisleriyle birlikte katıldığı kahvaltıda yaptığı konuşmada, Özel Harekât Polislerinin Doğu ve Güneydoğu’da bölücü terör örgütüne karşı yürütülen görevlerde mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz demeden fedakârca yürüttüğü başarılı çalışmalarda gösterdikleri azim ve kararlılığa dikkat çekti. Bu azim ve kararlılıklarını devletimizin bekası ve sınır güvenliğimizin sağlanması için yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında da ziyadesiyle sürdüreceklerine olan inancını dile getiren Su, görevlerini cansiperane bir şekilde yürüten Özel Harekât Polislerine ve tüm güvenlik güçlerine milletçe şükran borçlu olunduğunu söyledi. Vali Su, Vatan toprakları için canını feda eden şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere ise sağlıklı bir ömür temennisinde bulunarak sürdürdüğü konuşmasını Zeytin Dalı Harekâtında görev alacak Özel Harekât Polisleriyle tek tek ilgilenerek görevlerinde başarı ve muzafferiyet dileyerek noktaladı.
Kahvaltı sonrasında askeri bando eşliğinde düzenlenen uğurlama töreni, bir Özel Harekât Polisi tarafından okunan dua eşliğinde kurban kesilmesinin ardından yine dualar eşliğinde gerçekleşen uğurlama ile son buldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA