GARNİZON’DA DEVİR TESLİM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GARNİZON’DA DEVİR TESLİM!


 

Fatih Erhan’ın emekliye ayrılması nedeniyle Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı görevine atanan Albay Oğuz Bavbek, törenle yeni görevine başladı.

Mersin’de Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan’ın emekliye ayrılması ve yerine Albay Oğuz Bavbek’in atanması münasebetiyle Devir Teslim Töreni düzenlendi. 

Valilikten yapılan açıklamaya göre; Mersin Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’nda görev yapan 'TCSG-704 Yaşam Gemisi’nde düzenlenen törene; Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Kahveci, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve askeri personel katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende devir teslim yapacak Albay Fatih Erhan’ın forsu arya edilerek Albay Oğuz Bavbek’in forsu toka edildi.
Albay Erhan ve Albay Bavbek’in özgeçmişlerinin okunmasının ardından bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, devir teslim töreninde bulunmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade ederek, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’nın Albay Erhan komutasında vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlayabilmek için üstün bir anlayışla çok önemli görevleri yerine getirdiğini dile getirdi. 
Mersin’e vermiş olduğu hizmetlerden ve yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı Albay Erhan’a teşekkür eden Vali Su, Albay Fatih Erhan ile beraber çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyerek, bundan sonraki hayatında ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmesini temenni etti.
Görevini devralan Albay Bavbek’e de yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar dileyen Vali Su, Albay Oğuz Bavbek’e Sahil Güvenlik Akdeniz Komutanlığı’ndaki görevinde başarılar diledi.
Devlette sürekliliğin esas olduğunun altını çizerek konuşmasına devam eden Vali Su, devletin ve milletin bekası için her alanda üstün gayretle çalışmaların yürütüldüğünü vurguladı ve bu anlamda şehadet şerbeti içen tüm şehitleri rahmet, kahraman gazileri de minnetle yad ederek sözlerini noktaladı.
Albay Erhan ise 2013 yılı Ağustos ayında devraldığı görevi komuta ettiği süre içerisinde tüm görevleri personeli ile birlikte her zaman en başarılı bir şekilde icra etmenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Mersin halkına şükranlarını sundu.
Görevi devralan Albay Bavbek de başarılı hizmetleri dolayısıyla Albay Fatih Erhan’a şükranlarını sunarak başladığı konuşmasında, sahip olunan imkan ve kabiliyetlerle Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’nın vizyon ve misyonu gereği deniz yetki alanlarında; ulusal ve uluslararası hukuku etkin kılma, kişilerin can ve mal güvenliğini sağlama ve denizlerde güven veren daha etkin ve saygın bir sahil güvenlik komutanlığı olmanın temel hedefleri olduğunu belirtti.
Konuşmaların ardından Albay Fatih Erhan’a Vali Ali İhsan Su tarafından hizmetleri anısına fors ve şilt verilmesi ile tören sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA