GENÇLER UMUTLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇLER UMUTLANDI


 

Mersin İdman Yurdu’nun kötü gidişatı ile profesyonel ligle tanışan gençlerin ayağına ikinci bir şans daha geldi.

ALİ ŞANLI

Mersin’de Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşacak karma takımlar, 27-28 Şubat'ta karşı karşıya gelecek. Bu haber Mersin İdman Yurdu’nda oynayan gençleri sevindirse de, takım olarak kötü bir sezon geçirmeleri önlerindeki en büyük engel olarak duruyor. Son 3 yıldır transfer yasağından dolayı genç oyunculara yönelen Mersin İdman Yurdu’nun kadrosunda şuan 17 ile 20 yaş arasından bir çok genç oyuncu bulunuyor. TFF’nin Mersin İdman Yurdu’ndan oyuncu alıp almayacağı ise şimdiden merakla bekleniyor.
Büyük fırsat
Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, takımların, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde karşı karşıya geleceği bildirildi.
A Milli Takım'daki oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun talebi üzerine düzenlenecek organizasyonun A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörlerinin ortak koordinasyonuyla gerçekleştirileceği belirtildi.Açıklamada, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörleri ile TFF bölge antrenörlerinden oluşan 33 kişilik teknik ekibin, 54 takımı kapsayan 252 maçı izleyerek tespit ettiği futbolcuların karşılaşmalarda boy göstereceği kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA