ARIKDOĞAN MESKİ’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ARIKDOĞAN MESKİ’DE


 

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan ama umduğunu bulamayan Meskispor’da teknik adam değişikliği yaşandı.

Şampiyonluk hedefinden uzaklaştıktan sonra Teknik Direktör Gürsoy Turan ile yollarını ayıran Meskipor, yardımcı antrenör Ahmet Lülü ile yola devam kararı almıştı. Bir süre Lülü ile yoluna devam eden Meski tecrübeli teknik adam Levent Arıkdoğan ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Mersin İdman Yurdu’nu çalıştıran tecrübeli teknik adam, sezon başında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Amasya ile anlaşmış ve bir süre bu takımda görev yapmıştı.

TEK MAÇ İÇİN Mİ?
Ligde şampiyonluk umudu kalmayan Meskispor’un hoca değişimi spor kamuoyu tarafından tek maçlık olarak geldi olarak yorumlandı. Bilindiği gibi Meskispor Süper Amatör Ligi ikinci bitireceği için Bölgesel Amatör Ligden gelen takımla baraj maçı oynayacak. Bu maçı alan yoluna Bölgesel Amatör Ligde yoluna devam edecek. Kaybeden ise Süper Amatör’e gidecek. Spor kamuoyundaki bir başka iddia ise Meskispor’un gelecek sezon isim değişikliğine gidilerek Mersin İdman Yurdu 33 olacağı Levent Arıkdoğan’ın bu amaçla Meskispor’a getirildiği yüksek sesle dile giriliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA