BÜYÜKŞEHİR’DEN 14 ŞUBAT SÜRPRİZİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN 14 ŞUBAT SÜRPRİZİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Kültür Park içerisinde ‘Kalpli Meydan’ olarak adlandırılan alanı Sevgililer Günü konseptiyle dizayn etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Sevgililer Günü dolayısıyla Kültür Park’ın içerinde Kalpli Meydan olarak adlandırılan alandaki ağaçları ışıklı kalplerle süsledi ve ayrıca meydandaki kalpli banklar da vatandaşlar tarafından dikkat çekti. Göz kamaştıran devasa boyutlardaki 2 kalpte alanda en fazla ilgi gören obje oldu.

Yerlerin kırmızıya boyanmasıyla da tam anlamıyla bir sevgi teması oluşan parkta özellikle çiftler eşleriyle ve sevgilileriyle hatıra fotoğrafı çekilerek, o günlerini Büyükşehir sayesinde ölümsüzleştirdi.

TÜM SEVENLER ALANDA…
Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan alanda hatıra fotoğrafı çekilen nişanlı çift Gönül Yavrutürk ve Hakan Çılgınözü birbirlerini çok sevdiklerini ve bütün Sevgililer Günü’nde birlikte olmak istediklerini dile getirerek, “Güzel olmuş, aşk dolu bir yer bence. Bu alanı çok beğendik ve böyle bir yerle ilk defa karşılaşıyoruz. Önceden de buralara geliyorduk ama hiç böyle bir şey görmemiştik. Bizim için çok güzel bir anı oldu” dediler.
Ömür Karaçay da Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla eşine Sevgililer Günü mesajı göndererek, “Şimdi gördüm bende. Güzel bir dizayn olmuş. En azından düşünülmüş diyelim. Buradan Mersin Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla eşimi çok sevdiğimi söylerken herkesin sevgililer gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
47 senedir evli olan Enver ve Necla Ünal çifti ise bütün sevenlerin Sevgililer Günü’nü kutlayarak, “Bu alan çok hoşumuza gitti. Yani kendi kendimize amaç ne dedik ve Sevgililer Günü’ne özel yapıldığını duyunca çok beğendik. Açıkça söylemek gerekirse iş makinalarını karşıdan görmeye başlayınca ‘Bizim belediyemiz bu işlere de güzel ilgi gösteriyor’ dedik. Çok güzel bir şey, halkın nabzına göre da davranılması çok hoş” şeklinde konuştular.

“BİZİM SEVGİLİMİZ VATAN”
Ayrıca şehrin dört bir tarafında yer alan billboardlarda yaptırdığı Sevgililer Günü afişleriyle de vatanın ve bayrağın yılmaz bekçileri Mehmetçiklere de selam gönderen Büyükşehir Belediyesi, ‘Bu Sevgililer Gününde Mehmetçiğe Selam Olsun, Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun’ ve ‘Bizim Sevgilimiz Vatan Varlığımız Mehmetçiktir, 14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun’ sözleriyle Afrin Operasyonu’nda mücadele eden Mehmetçiklerin yanında olduğunu gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA