“YEDİ DÜVELE YETERİZ!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YEDİ DÜVELE YETERİZ!”


 

Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu’na destek veren Kamu-Sen üyesi memurlar, “Hepimiz Mehmet’iz, birer askeriz, bütün hainlere, yedi düvele yeteriz” mesajı verdi.

Mehmet Nabi Batuk

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği üyeleri Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’e yönelik 20 Ocak’ta başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu’na destek açıklaması yaptı. Özgür Çocuk Parkı’nda bir araya sendika üyesi memurlar, operasyona katılan askerlerin yanında olduklarını belirtti. 

“TÜRKİYE EMPERYALİSTLERİN HEDEFİNDE”
Sendika adına açıklama yapan il temsilcisi Metin Ercan, Türkiye’nin doğunun kaynaklarına göz diken emperyalistlerin hedef tahtasında olduğunu söyledi. Kamu-Sen olarak Afrin Operasyonu’na destek verdiklerinin altını çize Ercan, “Yaklaşık 30 yıldır, yavaş yavaş yurdumuzu kuşatan şer güçler, maşa olarak kullandıkları terör örgütleri yoluyla Türk milletini yıpratmak, zayıflatmak, darbe ile yok etmek ve tarih sahnesinden silmek üzere ortaya koydukları planlarını devreye sokmuşlardır. Bundan yüzyıl önce olduğu gibi bugün de milletimiz bir varoluş mücadelesi ile karşı karşıyadır. Yakın coğrafyamızda olup bitenlere bu gözle baktığımızda, asıl hedefin Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti olduğunu görmek çok da zor değildir. Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’de yürüttüğü bu harekat, Türk milleti üzerinden İslam’ı boğma amacındakilere karşı yapılan bir huruç harekatıdır. Bugün Mehmetçik cephede, Türk milletinin kaderini yeniden yazmakta, bu topraklar üzerinde yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir.  Teröristlerin ellerindeki silahlara baktığımızda, düşmanın kim olduğunu görüyoruz. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya, ensemizde boza pişirmeye, bizlere bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildireceğiz” dedi.

“ER MEYDANI KURULDU”
“Biz, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Arapı ile bir ve bütünüz” diyen Ercan, “Hepimiz Mehmet’iz, birer askeriz, bütün hainlere, yedi düvele yeteriz. Türk askerinin ayak sesleri, dünyanın dört bucağında düşmanın uykusunu kaçırıyor,  hainlerin kulaklarında yankılanıyor.  Gelsinler; tanklarıyla, toplarıyla, bütün teknolojileriyle, hile ve desiseleriyle gelsinler. Er meydanı kurulmuştur. Bütün maskelerini çıkarıp gerçek yüzleriyle gelsinler, ak koyun kara koyun belli olmuştur. Bizim mahallemizde Türk’e rağmen, Türk’e karşı oyun kurmaya kalkanlar bilsinler ki, bizim vatanımızın sınırları maşa başında cetvellerle değil, cephede kanla çizilir. Dost düşman, yedi düvel iyi işitsin, biz, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Arapı ile bir ve bütünüz. Kimseyle bir derdimiz, kimseye bir düşmanlığımız yok ancak bizimle derdi olan, devletimizin, milletimizin birliğini yok etmeye çalışanlarla görülecek bir hesabımız var. Sanılmasın ki, Türk ordusu yalnızca silâhaltındaki askerlerimizden ibarettir. Ordu-millet derler bize, 80 milyon askeriz. Şehitlerimiz var, yüreğimiz yanıyor. Gazilerimiz var, içimiz sızlıyor. Ama kahraman askerimizin kanı ile canı ile bu topraklarda yeni bir gelecek kuruluyor. On binlerce kilometre öteden gelerek, coğrafyamızı kan gölüne çevirenlerden Türk milleti hesap soruyor. Emperyalist hesaplar bozuluyor, hain planlar yıkılıyor. Türk milleti, “Bozkurtların yurdunda, çakalların işe ne” diyerek askerinin yanında kıyama duruyor. Kahraman Mehmetçik yedi düvele, Türk’ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha gösteriyor” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA