KİLOLAR GİTTİ AŞK GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİLOLAR GİTTİ AŞK GELDİ


 

Adana’da ameliyatla toplam 155 kilo veren obezite hastaları Fadime Ateş ve Ahmet Dolu, davullu zurnalı düğünle evlendi. Çiftin nikahında, Ahmet Dolu’nun ameliyatını yapan Op. Dr. Erdal Cücük nikah şahidi oldu.

Haber Merkezi

Adana’da yaşayan obezite hastası Fadime Ateş (41), sağlığını tehdit etmeye başlayan ve hareket etmesini zorlaştıran kilolarından spor ve diyetle kurtulamayınca 2014 yılında ameliyatla zayıflamaya karar verdi. Ev hanımı olan Fadime Ateş, 165 kiloyken mide bypass ameliyatı oldu. Fadime Ateş, ameliyatın ardından 85 kilo vererek 80 kiloya düştü. Bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan Ahmet Dolu (31) ise 130 kiloyken 2016 yılında tüp mide ameliyatı oldu. Dolu, ameliyatın ardından kısa sürede 70 kilo vererek 60 kiloya indi. 

PİKNİKTE TANIŞTILAR
Fadime Ateş ve Ahmet Dolu’nun yolları, ameliyatla zayıflayan eski obezite hastalarının bir araya geldiği bir piknik organizasyonunda kesişti. Piknikte Ateş ve Dolu, daha sonra görüşmeye devam etti. Birbirine aşık olan çift, sonunda evlenmeye karar verdi. Çift, Adana Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi. Nikah töreninde, Ahmet Dolu’nun tüp mide ameliyatını gerçekleştiren Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük şahitlik yaptı. Çifti törende, kendileri gibi ameliyatla zayıflamış olan eski obezite hastaları da yalnız bırakmadı.

DAVUL ZURNAYLA EVLENDİLER
Nikah töreninden sonra Fadime Ateş ve Ahmet Dolu ile konuklar, bahçede davul zurna eşliğinde Adana usulü eğlendi. Mutluluklarını dostlarıyla paylaşan çift, daha sonra düğün pastasını kesti. Fadime Ateş, kilo verdikten sonra hayatının değiştiğini belirterek “Ahmet evlenmek istediğinde önce tereddütlüydüm ama onun sevgisinin samimi olduğunu anlayınca evlenmeye karar verdim” dedi. Ahmet Dolu ise çok mutlu olduğunu belirterek “Artık hem sağlık açısından, hem de özel hayatımızda yepyeni bir döneme girdik. Bunda, Op. Dr. Erdal Cücük’ün çok katkısı var. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA