“TECE SAHİLLERİNİ YAĞMALAMAYIN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TECE SAHİLLERİNİ YAĞMALAMAYIN”


 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında Hükümete seslenerek, Mersin Tece sahillerindeki yağmalamanın durdurularak bu arazilerin park yapılmak üzere belediyelere devredilmesini istedi.

Şimşek yazılı açıklamasında, “Mersin Mezitli Tece sahilinde 76 bin metrekare yeşil alan, park, otopark olan arazi Maliye Bakanlığı tarafından 11 Ocak 2018 tarihinde TOKİ'ye devredilmiştir. Belediyelerin bu arazileri, sosyal donatı alanı ve yeşil alan olarak kullanma gayesiyle bütün taleplerine karşın verilmeyen bu arazi bugün TOKİ'ye devredilmiş, TOKİ de burayı Turizm Bakanlığına tahsis ederek burada oteller ve turizm tesisleri yapılacağı konusunda bir karar almıştır. Mersin halkı; AK Partilisi, Cumhuriyet Halk Partilisi ve Milliyetçi Hareket Partililer, bütün Mezitli Belediyesi meclis üyeleri ortak bir karar almışlar ve bu projeye karşı olduklarını, halkın malının halkın menfaatine kullanılmasını gerektiğini belirtmişlerdir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ve Maliye Bakanlığının yapmış olduğu bu yanlıştan geri dönerek bu alanı belediyelere tahsis etmesini ve belediyelerin de burada park, yeşil alan ve otopark yapmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA