VALİ SU, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU


 

Vali Ali İhsan Su, 2017–2018 Eğitim-Öğretim yılı ikinci döneminin ilk gününde Barbaros İlkokulunu ziyaret ederek, öğretmen, öğrenci, veliler ve idarecilerle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre; Yenişehir ilçesinde gerçekleşen ziyaret sırasında Vali Su’ya, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da eşlik etti.

Ziyaretine ilk olarak öğrencilerle bir araya gelerek başlayan Vali Ali İhsan Su, 1. ve 2.sınıf öğrencilerinin olduğu sınıfları ziyaret ederek öğrencilere kitap ve satranç takımı hediye etti. Öğrencilere gelecekteki hedeflerinin ve ideallerinin ne olduğunu soran Vali Su,  kendilerini iyi yetiştirme konusunda onlara tavsiyelerde bulundu.
Ziyaret boyunca öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Ali İhsan Su, daha sonra öğretmenler odasında öğretmen ve okul idarecileriyle bir araya gelerek bağımlılık, trafik, servisler, asayiş ve okul güvenliği konusunda toplantı yaptı. Vali Su’nun, tüm öğrencilere ve eğitim camiasına 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı ikinci döneminin hayırlı olması dilek ve temennilerini ilettiği toplantı, toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA