Vali Su, iş dünyasını kabul etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Su, iş dünyasını kabul etti


 

Vali Ali İhsan Su, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadooğlu, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (SİFED) Başkanı Ali Doğan, Konfederasyon ve Federasyon’a bağlı sivil toplum kuruluş temsilcilerini kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre; Sahil Valilik Makamında gerçekleşen kabule, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Mehmet Deniz ile Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi Başkanı Gül Akyürek’in yanı sıra Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) Başkanı Mazlum Balkan, Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) Başkanı Vahdettin Kılıç, TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu Başkanı Yasemin Açık, Adana Sanayici ve İş Adamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Seyhan Soroptimist Kulübü kurucu üyesi Şebnem Akalın ve iş insanları da katıldı.

Kabulde yaptığı konuşmada girişimciliğin önünü açmak ve daha da gelişmesini sağlamak adına Devletimizin ve Hükümetimizin getirdiği yeniliklere, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın katkılarıyla ilimizde yaptığı yatırımlara ve Mersinimizin bu anlamda sahip olduğu zengin potansiyele değinen Vali Su, TÜRKONFED Başkanı Kadooğlu, Çukurova SİFED Başkanı Doğan ve STK temsilcilerinin nezdinde tüm girişimcilere faaliyet ve çalışmalarında başarılar diledi.

Konfederasyon ve Federasyon Başkanlarının ise bağlı tüm STK’lar adına girişimcilere ve iş dünyasına gösterdiği yakın ilgiden ve desteklerinden dolayı Vali Ali İhsan Su’ya teşekkürlerini sunduğu kabul, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA