MEÜ’ye güzel ödül | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’ye güzel ödül


 

MEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi yüksek lisans öğrencisi Emrah Akkayüz, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Yunus Ensari Resim Yarışması’nda katılan 421 eser arasından ilk 7’ye girerek Mersin’e ödül ile döndü.

Bu yıl Mersin Üniversitesi (MEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi yüksek lisans öğrencisi Emrah Akkayüz, Platform A Sanat Galerisi ve Taurus Alışveriş Merkezi tarafından bu sene 4’üncüsü gerçekleştirilen Yunus Ensari Resim Yarışması’ndan ödülle döndü. Platform A Sanat Galerisi ve Taurus Alışveriş Merkezi tarafından bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Yunus Ensari Resim Yarışması’na 421 eser katıldı. Yalçın Gökçebağ, Prof. Cebrail Ötgün, Prof. Hasan Pekmezci, Prof. Mehmet Yılmaz ve Yasemin Bay'dan oluşan jüri tarafından 7 eser ödüle layık görülürken 19 eser de sergilemeye değer görüldü. Düzenlenen yarışmada 3’üncü olmaya hak kazanan öğrenci Akkayüz, 13 Ocak 2018 tarihinde Taurus AVM’de yer alan Platform A’da gerçekleştirilen ödül töreni ve sergisine katıldı. Akkayüz “Bu türden sanat yarışmalarının,  özellikle genç sanatçıların sanat ortamında görünürlüğünün artması, desteklenmesi ve yapılan kültürel paylaşımlara olanak sağlaması bakımından önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA