MERSİN DELEGELERİNDEN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN DELEGELERİNDEN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK


 

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, partisinin olağan genel kurulu öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verdiklerini açıklardı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Aktay, Mersin Kurultay delegeleri olarak, 2019 iktidar yürüyüşünün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde gerçekleştirmesi gerektiğine inandıklarını söyledi. “Bu nedenle, halkın iktidarına giden yolda çok önemli bir dönemeç olan 36. Olağan Kurultayımızda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz” diyen Adil Aktay, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en riskli, en zorlu seçim süreci içindeyiz. Ülkemizin geleceği için, işimize odaklanmak, hedefimize kilitlenmek zorundayız. Bizi odağımızdan ayıracak, dikkatimizi dağıtacak, belirsizliklere yol açacak tercihlerde bulunamayız. İlçe ve il kongrelerimizi bu anlayışla tamamladık. Birlik ve bütünlüğümüzü pekiştirdik. Bu sürecin doğal bir sonucu olarak, Kurultayımızı da aynı anlayışla tamamlayacak, parti içindeki uyumu bozmadan, ritmimizi düşürmeden iktidar yürüyüşüne devam edeceğiz.  Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2019 iktidar yürüyüşü, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğündeki görkemli Adalet Yürüyüşünün bir devamıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olarak görevimiz, Genel Başkanımızın sergilediği dinamik, kararlı, cesur mücadeleye ayak uydurmak ve Türkiye'yi tek adam yönetiminden kurtarmaktır.
36. Olağan Kurultayımız, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile örgütümüzün güçlü uyumunu daha ileri seviyelere taşımalıdır. Bunun için, Parti Meclisimizin çarşaf listeyle, örgütün irade ve ruhuna uygun olarak belirlenmesi hayati önem taşımaktadır.
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Kurultay delegeleri olarak, 2019 iktidar yürüyüşümüzü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde gerçekleştirmemiz gerektiğine inanıyor, bu nedenle, halkın iktidarına giden yolda çok önemli bir dönemeç olan 36. Olağan Kurultayımızda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz” dedi. 
Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Kurultay Delegelerinin isimleri şöyle: İl Başkanı Adil Aktay, Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay, Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Erdemli İlçe Başkanı Hidayet Oğuz, Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Barut, Çamlıyayla İlçe Başkanı Mustafa Tor, Toroslar İlçe Başkanı Burhanettin Erdoğan, Asiye Erdener Gürses, Ahu Turgay, Mehmet Güner, Tuncay Gökçel, Yahya Delil, Bayram Gönenler, Ali Yıldırım, Kenan Yücesoy, Göktan Arslan, Neslihan Gül Togay, Serdar Altun, Mehtap Aslan, Musa Taş ve Ali Mahir Başarır. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA