MERSİN LİMANLARI KİTAPLAŞTIRILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN LİMANLARI KİTAPLAŞTIRILDI


 

Yazar Semihi Vural ve Yazar Meriç Alkan tarafından kaleme alınan, Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) tarafından basılan ‘Mersin Antik Kilikya Limanları’ adlı kitabın tanıtımı gerçekleştirildi.

SONER AYDIN

Yazar Semih Vural ve Meriç Alkan tarafından kaleme alınan ‘Mersin Antik Kilikya Limanları’nın tanıtımı Deniz Ticaret Odası Konferans Salonu’nda da gerçekleştirildi. Kitabın yazarlarını hazır bulunduğu etkinliğe çok sayıda edebiyat sever katıldı.
Deniz Ticaret Odası tarafından basılan eser, ünlü denizciler ve gezginlerin aktarımlarıyla Mersin kıyılarında bulunan 40’a yakın antik liman kenti hakkında bilgiler veriyor. Vural ve Alkan tarafından 1990’lı yıllarda ele alınan ve Mersin Deniz Ticareti dergisinde Mersin Limanları adıyla yayınlanan yazı dizisindeki hareketle hazırlanmış olan bu eserde kıyılarımızdaki irili ufaklı antik yerleşimlere ait bilgiler, yeni veri ve arkeolojik bulguların ışığında güncellenerek daha ayrıntılı olarak okuyucuyla sunuluyor. 

Tanıtımın ardından Semih Vural ve Meriç Alkan, kitaplarını imzaladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA