KADIN GENÇLİK VE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADIN GENÇLİK VE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI


 

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında; Mersin İHH İnsani Yardım Derneği bünyesinde yürütülen ‘Kadın Gençlik ve Çocuk Eğitim Merkezi Projesi’nin açılış programına katıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre; Akdeniz İlçesi Mesudiye Mahallesinde gerçekleştirilen açılış programına Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’nun yanı sıra; Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, il protokolü üyeleri ve İHH İnsani Yardım Derneği Mersin Şubesi Başkanı Mesut Kayacı ile vatandaşlar katıldı.

İlk olarak SODES Projeleri kapsamında açılan kursları ziyaret ederek kadın kursiyerlerin el emeği ürünlerini inceleyen Vali Su ve eşi, kursiyerlerden bilgi alarak, onlarla bir süre sohbet etti. İncelemelerinin ardından programda bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, SODES Projelerinin önemine vurgu yaparak, yürütülen bu projelerle ildeki dezavantajlı kesimlerin sosyal ve ekonomik yaşam standardını daha üst seviyelere çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. Vali Su, konuşmasını hem bu proje için hem de ilimizde destek verdiği diğer projeler için Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a teşekkürlerini sunarak noktaladı.

İHH İnsani Yardım Derneği Mersin Şubesi Başkanı Mesut Kayacı’nın ise desteklerinden ötürü Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Vali Ali İhsan Su’ya şükranlarını sunduğu program, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA