MAHMUT ARSLAN ANADOLU LİSESİ’NE TAM NOT | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAHMUT ARSLAN ANADOLU LİSESİ’NE TAM NOT


 

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Mahmut Arslan Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında Bilgili´ye Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ali Hıdır Akkılıç ve Okul Müdürü Ali Kamil Şalcı eşlik etti. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Necip Fazıl Kısakürek, Ömer seyfettin. Faruk Nafiz Çamlıbel gibi Türk Edebiyatının önemli isimlerinin yer aldığı “Edebiyat Sokağı” ve “Al Oku Getir” köşesinin bulunduğu proje katını ilgiliyle inceleyen Bilgili ve Koca, daha sonra  “İngilizce 3. Sınıf Kitap Komisyonu”nu ziyaret ettiler.

Komisyon hakkında Editör Mehmet Zahit Kutlu´dan bilgi alan Müsteşar Yardımcısı Bilgili komisyonda emeği geçen herkese özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ettiklerini söyledi. Millî Eğitim Müdürü Adem Koca, komisyon üyelerinin zaman kavramı olmadan, özverili bir şekilde çalışma yürüttüklerini ve kısıtlı bir zamanda üstün çabalar harcayarak kitap yükleme işlemini bitirdiklerini belirterek üyelere teşekkür ettiğini belirtti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA