MEÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARINA ÖDÜL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARINA ÖDÜL


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Eğitim Fakültesi öğretim elemanları, “Innovation and Global Issues in Social Sciences 2017” kongresinden ödülle döndü.

MEÜ’den  yapılan yazılı açıklamaya göre; InGlobe Kongre Platformu çatısı altında, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Patara Kültür ve Turizm Enstitüsü, Kuzey Kazakistan Devlet Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ile diğer katılımcı kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kongrede, 300 tebliğ sunuldu.

27-29 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya Patara Antik Kenti bölgesinde düzenlenmiş olan uluslararası nitelikteki kongrede; Eğitim Fakültesi öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. N. Bilge Başusta, Arş. Gör. Bilge Bakır Aygar, Arş. Gör. Mehtap Sezgin ve Arş. Gör. Arzu Gül Topuz tarafından sunulan çalışma ödüle layık görüldü.
Yrd. Doç. Dr. Başusta “Examining the Measurement Invariance of Emerging Adulthood Inventory Across Age Groups” başlıklı çalışmalarında, beliren yetişkinlik ölçeğinin yapı geçerliliğinin ölçme değişmezliği ile incelenmesini amaçladıklarını ve bu değişmezlik çalışmalarının alan yazında artırılmasının oldukça önemli olduğunu ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA