MERSİN’DE YENİ YILIN İLK BEBEĞİ DOĞDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE YENİ YILIN İLK BEBEĞİ DOĞDU


 

Mersin Şehir Hastanesinde 2018’in ilk dakikalarında normal doğumla dünyaya gelen bebeğe Mehmet Emin ismi verildi

Mersin'de yeni yılın ilk bebeği, normal doğumla Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olan Mersin Şehir Hastanesinde dünyaya geldi. Sancılarının artmasıyla birlikte hastaneye akşam saatlerinde yakınlarıyla birlikte gelen Hülya Dündar, 2018'in ilk dakikalarında normal doğumla 3 kilo 400 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Süleyman ve Hülya Dündar çifti, bebeklerinin ismini 'Mehmet Emin' koydu. Bebeği, ocak ayının ilk haftasında beklediklerini, ancak beklediklerinden daha erken dünyaya geldiğini belirten anne Hülya Dündar, yeni yılın ilk bebeği olmasından dolayı da mutlu olduklarını söyledi. Dündar, "Ben sezaryen istiyordum ancak sağ olsun görevliler normal doğuma ikna ettiler ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdim" dedi.
SAĞLIK MÜDÜRÜ BEBEĞE ÇEYREK ALTIN TAKTI
Mersin İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı da yılın ilk bebeğini hastanede ziyaret ederek aileyi tebrik etti. Bebeğe çeyrek altın hediye eden Bahçacı, "Allah sağlık, sıhhat ve afiyet versin. Evladımızı vatana, millete hayırlı hizmet eden kişilerden eylesin. Hepinize mutlu yıllar diyorum" diye konuştu. (iha)

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA