MİLLİ EĞİTİM PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLİ EĞİTİM PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI


 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Mersin Şubesi işbirliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyası çerçevesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve müdürlük personeli kan bağışında bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında yapılan kan bağışı kampanyasına kurum personeli yoğun ilgi gösterirken, Müdür Adem Koca ve birim amirleri de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdiler. Kampanyada, 4 merkez ilçede görev yapan eğitim çalışanlarının katılımı ile toplam 40 ünite kan alındı.

Öte yandan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlu Tekin Baş’a, 10 bağışta bulunduğu için berat ve madalyası, Mersin Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Saltuk Buğra Özcanlı tarafından takdim edildi. Baş, Türk Kızılay’ının organizasyonunda düzenlenen kampanyayı önemsediklerini ifade ederek, eğitim camiası olarak bu tarz organizasyonlara verdikleri desteğin süreceğini kaydetti.
Dr. Özcanlı da İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kurum olarak diğer illerle kıyaslandığında kan bağışı kampanyasına desteğinin dikkat çekici boyutta olduğuna vurgu yaparak, kan bağışında bulunan kurum personeline kurtardıkları hayatlar adına teşekkür etti. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA