CHP’Lİ KADINLARDA 3. ADAY SELDA UYSAL OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ KADINLARDA 3. ADAY SELDA UYSAL OLDU


 

Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığına son olarak adaylığını açıklayan Selda Uysal “Kadınlar olarak sahip olduğumuz tüm misyonla partimiz CHP’yi iktidara taşımak için sizlerle birlikteyiz. Aynı aşkla ve sizlerden alacağımız destek ve güçle daha büyük sorumluluklar üstlenmek için göreve talibiz” dedi.

Soner Aydın

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin Genel Kongre Toplantısı çalışmaları kapsamında sürdürülen seçim programı son olarak Kadın Kolları’nın seçimli genel kongre toplantıları ile sürüyor. Partinin tüm yurtta olduğu gibi Mersin’deki seçim programında ise 6 Ocak Cumartesi günü Yenişehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda yapılacak olan İl Kadın Kolları Başkanlığı seçimlerinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Kongre çalışmaları kapsamında mevcut başkan Pakize Güler ile Yenişehir İlçe Kadın Kolları başkanı Hülya Toy Günel’in adaylığını açıklamasının ardından CHP Yenişehir İlçesi Kadın Kolları Sekreteri Selda Uysal da başkanlık yarışına ortak oldu. İl Binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan, eski Basketbol Hakemi ve TV Programcısı Selda Uysal, “Kadınlar olarak sahip olduğumuz tüm misyonla partimiz CHP’yi iktidara taşımak için sizlerle birlikteyiz. Aynı aşkla ve sizlerden alacağımız destek ve güçle daha büyük sorumluluklar üstlenmek için göreve talibiz” diye konuştu. 

“KADINLARIMIZ İÇİN YENİ BİR MÜCADELE ZAMANI GELMİŞTİR”
Türkiye’nin önünde zorlu sıkıntılı bir süreç olduğunu söyleyen Selda Uysal, “Tarihimizin bizlere yüklediği misyon ve sorumlulukla destan yazan sevgili kadınlarımız için yeni bir mücadele zamanı gelmiştir. İşte ben bu büyük mücadele için buradayım. Altını çizerek belirtmek isterim ki cephede destan yazan kadınlarımız gibi aynı heyecan aynı kararlılıkla ve inatla Cumhuriyetimiz için varımızla seferberlik havası içinde yola çıkıyoruz. Sizlerdeki bu sevgi bu aşkla sizlerden aldığımız bu güçle gelin birleşelim, birlik olalım diri olalım ve birbirimize sarılalım. Güçlerimizi birleştirerek partimizi iktidara taşımak için yola koyulalım. Sizlerden aldığım sevgi ile CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığına adayım. Her türlü baskıya rağmen can siperane sahiplendiği partisi adına zorlu yürüyüşünü sürdüren sevgili yöneticilerimizle bir olarak iktidar için hep birlikte yol alalım diyoruz.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA