CHP’DEN YEREL YÖNETİM SEMPOZYUMU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DEN YEREL YÖNETİM SEMPOZYUMU


 

CHP İl Başkanlığı yerel yönetimlerde demokrasi ve kent kültürünü konuşmak, tartışmak ve görüş alışverişinde bulunmak için yarın “Yerelden Genele Sempozyumu” düzenleyecek.

SONER AYDIN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı, kente dokunup eşit koşullarda birlikte yaşamı örgütlemek adına “Yerelden Genele Sempozyumu”  düzenleyecek. 23 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 10.00 ile 14.30 arası Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek sempozyum kapsamında, yerel yönetimlerde demokrasi ve kent kültürü konuşulup, tartışılacak ve katılımcılarla görüş alışverişinde bulunulacak. CHP Parti Meclis (PM) Üyesi Yıldırım Kaya’nın yapacağı sempozyumun katılımcıları arasında, çok sayıda STK ve siyasi parti temsilcisi ile akademisyenin yanı sıra, Çankaya önceki dönem belediye başkanı Bülent Tanık, İsveç Sosyal Demokrat Parti Milletvekili Serkan Köse yer alacak. Sonuç bildirisinin değerlendirilmesinin ardından sempozyum sona erecek. 
Sempozyumun duyurusunu gerçekleştiren CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, “Genel siyasetin başarısı yerel siyasetin başarısıyla güçlenir. Demokrasinin beşiği ve uygulama alanı yerel yönetimlerdir” dedi.
Sempozyum katılımcıları ve konu başlıkları şu şekilde; Bülent Tanık (Çankaya önceki dönem belediye başkanı) : “Yeni Toplumcu Belediyecilik”, Serkan Köse (İsveç Sosyal Demokrat Parti Milletvekili): “İsveç Yerel Yönetim Modeli”, İkbal Polat (Şehir Plancısı – STK Aktivisti): “Yerel Yönetimlerde ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Kadının Yeri”, Dr. Işıkhan Güler (Türkiye Kent Konseyleri Platformu Kurucu Üyesi): “Kent Konseyleri ve Yerel Yönetimler”, Mustafa Güler (Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi-İşadamı): “Yerel Yönetimlerde Eşit Yurttaşlık Hakkı”, Ulaş Bayraktar (Doçent Öğretim Üyesi): “Yerelden Genele Sempozyum Forum Başkanı”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA