GARNİZON’A FETÖ OPERASYONU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GARNİZON’A FETÖ OPERASYONU!


 

Mersin’de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Akdeniz Bölge ve Garnizon ile Sahil Güvenlik Komutanlıklarında görev yapan 31 rütbeli asker gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adl

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttüğü soruşturmalar kapsamında askeri yapılanma içerisinde bulunan ve mahrem imam oldukları tespit edilen aralarında subay, astsubay ve uzman çavuşların bulunduğu 31 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bunun üzerine harekete geçen Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Akdeniz Bölge ve Garnizon ile Sahil Güvenlik Komutanlıklarında görev yapan 31 askeri gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi. Şahısların ankesörlü telefonlarla irtibat kurarak buluşma yerlerini belirledikleri ortaya çıktı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA