TAKIMIN KAPATILMASI GÜNDEMDE, HOCADA HALA UMUT VAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAKIMIN KAPATILMASI GÜNDEMDE, HOCADA HALA UMUT VAR!


 

Mersin İdman Yurdu’nun kapatılması tartışmaları tüm hızıyla sürerken Teknik direktör Memduh Özbalta’dan umut dolu açıklamalar geldi.

MEHMET NABİ BATUK

Türkiye’nin en eski kulüplerinden biri olmasına karşın bugünlerde kapatılması gündemde olan Mersin İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Menduh Özbalta’dan,  umut dolu açıklamalar geldi. Transfer tahtasının kapalı olması, kulüp borcunun her geçen gün daha da artmasına rağmen; takımın oyun sistemi anlamında iyi bir yol kat ettiğini ifade eden Özbalta, “En kötü durumumuz takımımızın bir özgüvenin olmamasıdır. Takımın ligin başlarında aldığı mağlubiyetler takımın moralini bitirmiş. Biz şuanda bu özgüveni yeniden sağlamaya çalışıyoruz. Buradaki sohbetlerimizle oynadığımız oyunlarla hem fizik hem de mental olarak takımı maçlara hazırlamaya çalışıyoruz. Ben geldikten beri maçları kazanma noktasında bir gelişme olmadı ancak oyun düzeni anlamında sistemimizi oturtmaya başladık. Ben takıma gelirken bir vites attıracağımı düşünüyordum ama yarım vites attırabildim. Ancak iki haftada bu kadar yapabildik. Ama daha iyi çalışarak iyi işler yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.Bu arada Mersin İdman Yurdu ilk yarıyı 16 mağlubiyet ve bir galibiyet ile tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA