KAPANIŞI DA KÖTÜ YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAPANIŞI DA KÖTÜ YAPTI


 

Sancaktepe Belediyespor: 3 – Mersin İdman Yurdu: 1

Lige kötü bir başlangıç yaparak ağır mağlubiyetler alan Mersin İdman Yurdu, ilk yarının son maçında karşılaştığı Sancaktepe Belediyespor’a 3-1 yenilerek kapanışı da kötü yaptı. 

Ali Şanlı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarının son karşılaşmasına çıkan Mersin İdman Yurdu deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Sancaktepe Belediyespor’a 3-1’lik skorla boyun eğdi. Lige ağır mağlubiyetlerle başlayan Kırmızı Lacivertliler, Sancaktepe önünde 16. mağlubiyetini alarak ilkyarıyı da kötü kapattı. Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Mersin İdman Yurdu, aldığı puan silme cezaları nedeniyle – 6 puanla ligin son sırasında yer alıyor. 

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ DE FAYDA ETMEDİ
Maçın henüz 18’inci dakikasında rakibi Sancaktepe Belediyespor’dan İlker Avşar’ın golüne engel olamayan Kırmızı Lacivertliler, pes etmeyerek uzun bir süre rakibine yüklenmeyi sürdürdü. Rakibi üzerindeki baskıyı artıran Mersin İdman Yurdu, yediği golden 3 dakika sonra beraberliği Gökhan Akkan’ın ayağından sağladı. Ancak 36’ıncı dakikada Umut Koçin’in golüne engel olamayan MİY, ilk yarıyı da 2-1 geride kapattı.  Maçın ikinci yarısına Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Hikmet Sevim; Caner Solmaz’ın yerine Hamza Küçükköylü’yü alarak başladı. Maç uzun bir süre karşılıklı ataklarla sürerken MİY Teknik direktörü Memduh Özbalta, ilk olarak Mert Arabacı’nın yerine Yiğit Can Ayaz’ı daha sonra da Furkan Aydemir’in yerine Mustafa Çiçekli’yi aldı. Kırmızı Lacivertliler oyuncu değişikliğine rağmen istenilen atakları gerçekleştiremezken dakikalar 73’ü gösterdiğinde ikinci yarı oyuna giren Hamza Küçükköylü, MİY ağlarını sarsarak Sancaktepe Belediyespor’u 3-1 öne getiren golü attı. MİY kalan dakikalarda iyi pozisyonlar yakalamaya uğraşsa da güçlü rakibinin filelerine ulaşamadan maçı 3-1 kaybetti.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA