İYİ PARTİ MERSİN’DE ÖRGÜTLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ MERSİN’DE ÖRGÜTLENDİ


 

Meral Akşenir’in liderliğini yaptığı İyi Parti Mersin’de il ve ilçe örgütlenmelerini tamamladı. İl ve ilçe yönetim kurullarını oluşturan partinin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağı bildirildi.

Mehmet Nabi Batuk

Meral Akşener'in liderliğinde kurulan İyi Parti, Mersin örgütlenmesini tamamladı. Partinin Mersin teşkilatını basınla paylaşan il başkanı Dr. İbrahim Özel, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mezitli, Silifke ve Toroslar’da teşkilatların yönetim kurulunu belirlediklerini duyurdu. Yönetim kurullarının atama yöntemi ile belirlendiğini sözlerine ekleyen Dr. Özel, Akdeniz, Tarsus ve Yenişehir’de ise ilerleyen süreçte atamaların yapılacağını dile getirdi. 

“CHP VE AKP’DEN YOĞUN İLGİ VAR”
Partilerine son süreçte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) çok yoğun bir ilgi ve katılım olduğunu ifade eden Dr. Özel, “Adaletsiz, hukuksuz bir ortamda bugüne kadar geldik. Hükümet, iktidar adımlarını İyi Parti’ye göre atıyor. Çünkü onları iktidardan indirecek olan halktan gelen, halkın mücadelesi ile oluşan İyi Parti olduğunu biliyorlar. Genel başkanımız Meral Akşenir’in liderliğinde her kesimi bir araya getirecek merkez bir partiyiz. Partimiz, hiçbir partinin devamı değildir. Mersin’de teşkilatlanmamızı hızlı bir şekilde tamamlayıp çalışmalarımıza başlayacağız. Halkla temas edeceğiz, bütün ilçelerimizi gezeceğiz, kapı kapı dolaşacağız. Mersin’de parti binamız hazırlanmak üzere, önümüzdeki hafta sonu binamıza geçeceğiz. Partimize istek, katılım çok fazla. Özellikle CHP ve AKP’den katılım oldukça yoğun. 1 Kasım seçimlerinden sonra MHP içinde ülkede herkesin umut bağladığı bir muhalif grup var.  Bu MHP’nin yüzde 80’inini oluşturuyor. Bu partilerden partimizin yönetim kuruluna giren isimler var, bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.
İyi Parti teşkilatlanması şu şekilde oluştu; Anamur İlçe Başkanı: Erdal Bulut, Aydıncık İlçe Başkanı: İrfan Şahin, Bozyazı İlçe Başkanı: Süleyman Özaydın, Çamlıyayla İlçe Başkanı: Kudret Özdemir, Erdemli İlçe Başkanı: Fazıl Koşar, Gülnar İlçe Başkanı: Durmul Ali Çelik, Mezitli İlçe Başkanı: Alaaddin Kılınç, Silifke İlçe Başkanı: Ahmet Murat Metin ve Toroslar İlçe Başkanı: Kadir Arısoy. 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA