AVRUPA’DA BAŞKALAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVRUPA’DA BAŞKALAR


 

Mersin Büyükşehir Belediyespor, Avrupa’da çeyrek finale kapı araladı

Bu sezon Avrupa kupasında başarılı bir grafik çizen Mersin Büyükşehir Kadın Basketbol takımı Rusya’da yine kazandı.

Kadınlar EuroCup B Grubu'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası play-off turu ilk maçında Rusya'nın MBA Moskova ekibini 81-66 yendi. Krylatskoe Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 22-20 geride kapatan Mersin Büyükşehir Belediyespor, soyunma odasına da 44-42 geride gitti. İkinci yarıya iyi başlayan Mersin ekibi, üçüncü çeyreğini 64-55 üstün geçtiği müsabakadan 81-66 galip ayrıldı. Karşılaşmanın rövanşı, 21 Aralık Perşembe günü Mersin'de yapılacak.

“BÜYÜK BİR AVANTAJ YAKALADIK”
Maçla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, bu yıl Avrupa'da bir hedeflerinin olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için mücadele ettiklerini söyledi. Gruplarda aldıkları iyi sonuçlar neticesinde ikinci tura çıkmayı başardıklarını dile getiren Aydın, "Bu yıl Avrupa'da final oynamak istiyoruz. Bunun içinde ilk engelimiz olan gruplardan çıkmayı başarmıştık. İkinci turda Rus ekibi MBA Moskova ile eşleştik.Maçtan önce maçın zor geçeceğini biliyorduk ve iyi bir sonuç olarak Mersin'e dönmek istiyorduk. Maçın da özellikle ilk 2 periyotu kıran kırana geçti. Her iki takım da karşılıklı sayılar bularak, maçtan kopmadı. Ancak özellikle takımımız 3. periyotta çok iyi bir oyun ortaya koydu. 3. ve son periyotta bulduğumuz sayılarla maçı farklı kazanmayı başardık. Bu sonuçla büyük bir avantaj yakaladık. Tabi her şey daha bitmedi. Biz rakibimizi deplasmanda nasıl yendiysek rakibimizde bizi evimizde yenebilir. O yüzden farklı kazandık diye ikinci maça rahat çıkmamamız gerekiyor. İlk maçtaki ciddiyet, mücadeleyle ikinci maçta da sahada olacağız. İnşallah evimizde güzel bir sonuç alarak, hedefimize giden yolda bir adım daha ileri gitmiş oluruz" şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA