HERKES SIRTINI DÖNDÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HERKES SIRTINI DÖNDÜ!


 

Mersin’den yola çıkan OPET ve NEF gibi şirketler bugün sektörlerinde dünya devleri ile yarışırken kapanma eşiğindeki Mersin İdman Yurdu’na sırt dönerek sportif arenada farklı kulüplere destek vermeleri tepkileri arttırıyor!

ALİ ŞANLI

100 yıla merdiven dayamış asırlık çınar Mersin İdman Yurdu kapısına kilit vurmak üzere. Özellikle son 10 yılda yanlış isimlerin yönetime gelmesi kulübü kapanma noktasına getirdi. Toplamda 100 milyon TL’yi aşan borç, transfer yasağı, tesis yokluğu asırlık çınarı tüketti. Mersin İdman Yurdu tüm bu olumsuzluklara rağmen ayakta kalmaya çalışsa da sabit bir geliri olmadığı için atık dayanacak gücü kalmadı.
Kulüp bu sorunlarla boğuşurken kenti yönetenler ve bu kentten kazananların duyarsızlığı ise eleştirilerin adresi olmalarına neden oldu. 
Mersin’de iş hayatına atılan ve kazanan önemli markaların başında gelen Opet ve NEF gibi büyük kuruluşların başka takımlara sponsor olmaları, destek vermeleri ‘bu kadarda olmaz’ dedirtti. Mersin’in en büyük markası Mersin İdman Yurdu sorunlara boğuşurken başta Opet’in Antalyaspor, NEF’in ise Galatasaray’a destek vermesi tepkileri arttırdı. 
Kırmızı Lacivertli Kulüp çıkış ararken aranan çözüm yollarına bu tür kuruluşlardan hiçbir destek gelmezken, kent yöneticilerinin bu kuruluşları göreve davet etmesi isteniyor.  

GS YETMEDİ BARCELONA’YA BİLE SPONSOR OLDU
Geçen yıl Mersin kökenli Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. bünyesindeki Nef Şirketi ile Galatasaray arasında 1 + 1 + 1 sezon opsiyonlu olarak Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye'de oynanacak diğer maçlarda geçerli olacak göğüs reklamı konusunda anlaşmaya varıldı. Anlaşmaya mersin’de doğup büyüyen NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur tarafından imzalandı. Mersin firması bununla da yetinmeyip Nisan ayında da Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Barcelona'ya sponsor oldu.

STADYUMA İSİM SPONSORU OLDU
Yine Mersin’de kurulan ve dünyaya açılan bir başka firma olan OPET’in veliahtlarından ve yönetim kurulu üyesi olan Ali Şafak Öztürk ise geçen yıl Antalyaspor’a başkan oldu. Öztürk geçtiğimiz günlerde kulüp başkanlığından ayrılsa da takıma verilen destek ile kulüp büyük işlere imza attı. Öztürk’ün başkanlığı ile yeni sezonda Antalya Stadyumu’nun isim sponsoru ‘OPET Petrolcülük A.Ş’ oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA