MEÜ GÖZ KAMAŞTIRIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ GÖZ KAMAŞTIRIYOR


 

Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, transfere doymuyor.

ALİ ŞANLI
 
Sezon başından buyana pek çok başarıya imza atan Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, yeni transferleri ile göz kamaştırıyor. Geçen hafta İstanbul deplasmanından Amerikalı oyuncusu olmadan oynayan ve savunma performansı ile sahadan 59-58 galip ayrılan MEÜ; takım olarak haftanın takımı seçilirken ve hocası Mustafa Secerlioğlu da haftanın antrenörü seçildi. Parkelerdeki bu başarıyı sürdürmek isteyen Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol takımı diğer taraftan da transferlere devam ediyor. 
 
YENİ YABANCI GELDİ
Annesinin rahatsızlığından dolayı ülkesine dönmek zorunda kalan Ariel Buttst’n yerinin boş kalmasını istemeyen Mersin Üniversitesi teknik ekibi zaman kaybetmeden yeni bir isim aldı. Geleceği olan genç bir yetenek olan  Candice Seanyier Agee 1994 doğumlu 1.98 boyunda ki yetenek bundan sonra  MEÜSK için formasını terletecek.Agee  2012 U18, 2013 U19 Amerika milli takımlarında da  oynadı.
 
“KATKI SUNMAYA GELDİM”
2012 ve 2016 tarihlerinde Amerika da Penn State, sonrasında Ukrayna’nın Dinoma ve Lübnan’ da Homenetmen takımında görev alan Agee ile sezon sonuna kadar MEÜSK’e bağlayan imzaların atılmasının ardından kısa bir açıklama yapan 23 yaşındaki yetenek Agee, “Kısa süre içinde takıma uyum sağlayarak takımıma katkı sağlamak istiyorum. Takım çalışmalarını önemsiyorum kaliteli bir takıma geldim, ekip olarak başarılı sonuçlar almak için katkı sağlamaya çalışacağım” dedi. 
Bu transferin olmasında büyük zaman harcayan Suat Özdal ise “Agee genç bir oyuncu bir kaç hafta içinde takıma uyum sağlayacak ve katkı vereceğine inanıyorum. Ayrıca transfere katkı veren Yönetim Kurulu başkanımız Doç. Dr. Yunus Yıldırıma teşekkür ederiz” dedi.
 
GÜLER’DE GELDİ
Amerikalı oyuncu Agee’nin dışında yine yetenekli ve genç bir yerli oyuncu daha transfer eden MEÜSK daha önce BJK, Kayseri, Urla Belediyespor gibi takımların uzun süre formasını giyen Liglerin kaliteli ismi olan Nazlı Güler’de mavi beyazlı takıma geldi.

   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA