BELEDİYEDEN KADINLARA SPOR KURSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELEDİYEDEN KADINLARA SPOR KURSU


 

Sağlıklı yaşamın ayrılmaz parçası olan spordan vazgeçemeyen 200 kadın Erdemli Belediyesi spor merkezinde sağlıklı yaşam için aradığını buluyor.

Erdemli Belediyesi spor eğitim merkezinde aerobik, fitness ve plates eğitimlerinden kadınların yanı sıra erkekler de yararlanabiliyor. Belediye spor merkezinde sağlıklı yaşam için program dahilinde bulunan ve eğitimleri verilen fitness da kadınların olduğu kadar erkeklerinde oldukça ilgi gösterdiği bir spor dalı. Belediye spor merkezlerindeki plates ve fitness eğitimleri sayesinde Erdemlili kadın ve erkekler ortak problemi olan fazla kilolardan kurtulurken herkesin hayali olan fit bir bedene kavuşuyor. 

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada ise erkek ve kadınların spor hocaları eşliğinde sağlıklı yaşam için haftada 60 saatlik bir çalışma programı gerçekleştirdikleri kaydedilirken, kursa katılanların belediye başkanı Mükerrem Tollu ile birlikte sabah yürüyüşlerini de düzenli bir şekilde yaptıkları belirtildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA