MERSİN ORYANTİRİNGDE ÖRNEK İL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ORYANTİRİNGDE ÖRNEK İL


 

Türkiye Oryantiring Federasyonu As Başkanı Fatih Bektaş, İl Temsilcisi Nuri Dağdelen ile birlikte Mersin Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’i ziyaret ederek, Mersin’deki oryantiring faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Güneş, "Mersin iklim, zemin ve parkur açısından oryantiring sporu yapmaya uygun bir ilimizdir. Oryantiring sporuna ve organizasyonlara İl Müdürlüğü olarak gerekli desteği sağladığımızı düşünüyorum" dedi.

Mersinde’ki oryantiring kulüplerine verilen desteklerden dolayı Mersin’den turnuvalara katılımın iyi noktada olduğunu vurgulayan Başkan Bektaş ise "Mersin Oryantiring Federasyonu için özel bir bölge Mersin’in turnuvalara katılımından dolayı çok memnunuz. Mersin, çevresindeki illere de örnek teşkil eden ciddi bir yapıya sahip bir ilimizdir. Oryantiring sporuna katkılarından dolayı Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA