“BU İŞTE BİR İŞ VAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BU İŞTE BİR İŞ VAR”


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde Mersin’deki tarım ve turizm alanlarının kirli sanayi yatırımları ile yok edildiğini söyleyen CHP Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, “Bu kirli sanayi yatırımlarının buraya yapılmasında başka planlamalar var. Ama Kocamaz bu planlamaların farkına b

Mehmet Nabi Batuk

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette Mersin’deki siyaset gündemini değerlendirdi. Yaklaşan 2019 yerel seçimleri ile ilgili olarak hazırlıklarının büyük oranda tamamlandığını açıklayan Kuyucuoğlu, seçim bütçesinin belirlenmesinin ardından saha çalışmalarına daha fazla ağırlık vereceklerini söyledi. Sözlerinin devamında MHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın görevdeki 4 yıllık hizmet süresini de değerlendiren Kuyucuoğlu, ulaşım, yapı, planlama ve kent ekonomisi üzerinden ağır eleştirilerde bulundu. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA