ANAMUR ATAĞA KALKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR ATAĞA KALKTI


 

Sezona kötü bir başlangıç yapan Anamur Belediyespor, son haftalarda atağa geçti. Son olarak kendi sahasında Manavgat Belediyesporile karşılaşan Anamur ekibi, karşılaşmadan 1-0 üstün ayrılarak seri yakalamış oldu.

Maç öncesi Anamur Belediye Başkanı ve Anamur Belediyespor Takımı Kulüp Başkanı Ahmet Türe takımın soyunma odasına geçerek moral verdi ve şans diledi.

Maç Anamur Belediyespor taraftarlarının “Anamur Belediye Spor aşığı, her daim takımının yanında olan, Kulüp Başkanı Ahmet Türe’ye ve Anamur İlçe Emniyet teşkilatının sevilen simaların Amir Mevlüt Baran için sevgi gösterisi ile başladı. Maçı Başkan Türe ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör’ün yanı sıra çok sayıda taraftar izledi.
Yer yer gerginliklerin yaşandığı maç Anamur Belediye Spor’ un 1- 0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçtan sonra Anamur Belediye Spor Kulüp yönetim kadrosu, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi makamında ziyaret ederek, takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA