ÜNİVERSİTELİLERE ERASMUS SEMİNERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜNİVERSİTELİLERE ERASMUS SEMİNERİ


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus Birimi tarafından AB Erasmus+ Programı kapsamında bölge üniversiteleri ortaklığında seminerler düzenleniyor.

Yürütülmekte olan Çukurova MED Staj Konsorsiyumu projesi çerçevesinde, kurulacak bağlantılarla öğrencilere uygun staj olanakları sunabilmek amacıyla farklı sektörlerde bulunan çeşitli işletmelerden uzmanlar, öğrencilerle buluşturuluyor.

İspanya Valencia Language Club’tan gelen Alejandra Arencibia konsorsiyum davetlisi olarak Mersin’e geldi. İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencileriyle bir araya gelen Arencibia, staj olanakları, stajın önemi ve stajyer seçiminde dikkat ettikleri hususlar hakkında bilgi verdi.
Arencibia, seminerde, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak deneyimlerini aktardı. Arencibia ayrıca Dış İlişkiler Koordinatörlüğü öğretim elemanları ve İngilizce Öğretmenliği Erasmus Bölüm Koordinatörü ile staj işbirliği konusunda paylaşımda bulundu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA